Wat kun jij maken

Wat jij kunt gaan maken…

Je ziet veel bouwtekeningen steigerhout voorbij komen, en nu ben je ook wel eens benieuwd naar hoe het resultaat er nou eigenlijk uit kan gaan zien.

Daarom hebben wij een paar voorbeelden van resultaten op een rijtje gezet zodat jij als doe-het-zelf klusser een beeld krijgt.

Ben jij benieuwd naar een foto van een resultaat die hier niet onder staat en wat jij wel graag zou willen zien? Stuur ons dan een bericht zodat wij deze mogelijk voor jou kunnen laten zien.


Resultaat Steigerhouten Schuur

 

Schuur Steigerhout

Bovenstaande afbeelding is een schuur inclusief veranda. Deze is gemaakt van steigerhout en volgens de bouwtekeningen van Fred Schouten.


Resultaat Steigerhouten Hoekbank

Hoekbank Steigerhout

Op deze afbeelding zie je een Hoekbank en bijzettafel van steigerhout en gemaakt volgens de bouwtekeningen van Fred Schouten.


Resultaat Steigerhouten loungeset

Loungeset Steigerhout

Gezellig he? Deze loungeset kun jij ook in je tuin hebben en nu ook nog eens geheel zelf maken dankzij de bouwtekeningen van Fred Schouten.


Resultaat Steigerhouten Buitenkeuken

Buitenkeuken steigerhout

Wil jij van aankomende zomer ook de BBQ held worden? Met de bouwtekeningen van Fred Schouten kun jij deze buitenkeuken steigerhout nu zelf eenvoudig maken.


Resultaat Steigerhouten Salontafel

Salontafel steigerhout

Deze salontafel steigerhout zou ook bij jou binnen in huis kunnen staan. Het is nu ook nog eens zelf te maken dankzij de bouwtekeningen van Fred Schouten.


Resultaat Steigerhouten Eetkamer Tafel

Steigerhout Tafel

Ook jij kunt straks met jouw gezin gezamenlijk en gezellig aan zo’n eetkamer tafel zitten. Deze en nog meer eetkamer tafels zijn zelf te maken door middel van de bouwtekeningen van Fred Schouten.


Resultaat Steigerhouten Kast

Steigerhout kast

Staan jou spullen straks ook in deze mooie en stijlvolle kast? Deze kun je nu ook nog eens zelf en op een goedkope manier maken dankzij de bouwtekeningen van Fred Schouten.


Bouwtekeningen Steigerhout

Ik hoop dat je nu wat idee├źn hebt opgedaan waarmee je verder kunt om mooie projecten mee te gaan starten.

Zelf staat de huis inrichting bij mij al behoorlijk vol met mooie steigerhouten meubelen die ik (als onhandige doe-het-zelf klusser) heb kunnen maken dankzij de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Heb je nog meer inspiratie nodig om mooie projecten te gaan starten? Stuur ons gerust een berichtje, wij helpen je graag!

Klik hier om de website van Fred Schouten te bezoeken>>

Ik weet zeker dat ook jij deze mooie en luxe meubels zelf kunt gaan maken.

Ik wens je alvast veel klasplezier toe!